Träna kampsport med kosttillskott

Att träna kampsport stärker din fysik och ditt psykiska välmående. Det är dessutom en rolig träningsform som uppskattas av alla åldersgrupper. Du kan förbättra din träningsprestation och öka motivationen genom att äta kosttillskott som snabbar på återhämtningen och höjer din kapacitet.

Kampsport är bland de roligaste och samtidigt mest effektiva träningsformerna. Det är inte bara det att du kommer i form fysiskt, du får dessutom bättre självförtroende av att din förmåga till självförsvar blir bättre. Med kosttillskott från exempelvis Vitalplus kan du maxa träningen ytterligare. Din återhämtning går snabbare samtidigt som du på sikt höjer din fysiska prestationsförmåga.

”Att det ska kännas som en lek att träna kampsport även för vuxna är något som understryks av Mårten Nylén, mest känd från TV-programmet ”Biggest loser”. Han menar att många söker sig till kampsporten av fler anledningar och tappar lusten när de inte kan leva upp till kraven de ställer på sig själva.”

En perfekt träningsform

Som Expressen skriver blir du ”stark, snygg och glad” av att syssla med kampsport. Att du blir gladare bekräftas inte minst av att kampsport är en av de träningsformer som uppskattas mest också av de allra minsta. En ung tjej som testade kampsport berättade i en artikel i SVT hur ett pass kampsport kändes som lek hela vägen igenom. Att det ska kännas som en lek att träna kampsport även för vuxna är något som understryks av Mårten Nylén, mest känd från TV-programmet ”Biggest loser”. Han menar att många söker sig till kampsporten av fler anledningar och tappar lusten när de inte kan leva upp till kraven de ställer på sig själva. Det gäller att släppa på prestigen och bara ha kul, menar han. I den andan fyller kosttillskott en funktion. Ju bättre du mår och ju snabbare du återhämtar dig, desto roligare blir det att träna.

Scroll to top